Rosé på balkongen

Gårkvällen spenderades tillsammans med Cath på Jempas balkong. Det blev några glas rosé. Så klart. Sommarens vin. I maj börjar jag bli sugen på denna goda dryck och nu i slutet av sommaren blir det nästan lite tröttsamt för att sedan bli intressant lagom till nästa års sesång igen. Under vintern får det nog bli vitt till middagarna med vännerna, afterwork och barkvällar. Har provat en del rosésorter nu och absoluta favoriten är Lambrusco från Italien, mousserande. Helt klart det bästa. Men det verkar inte finnas i Sverige. På en vanlig supermarket i Spanien kostar det endast 1,20 euro vilket ju är ett kanonpris. Jag undrar vad det skulle kosta på svenska bolaget. Säkert åtta gånger så mycket. Nåväl, kvällen blev trevlig och ett gäng samtalsämnen avlöste varandra. Så enkelt att träffas upp hemma hos varandra när man bor i samma område. Inget långt pendlande över halva staden. Nej, det räcker med ett par bra vänner, fint sommarväder, en balkong och ett lådvin. Det är receptet på en lyckad kväll.


Lovely - nöjd med det enkla i bland  

Bokmalen

Något av det bästa med sommaren är att jag kommer in i en intensiv bokperiod. Jag vill läsa hela tiden. Har köpt på mig ett gäng pocketar i varierande genrer för att uppfylla mitt behov av läsning. Jag läser till och från jobbet. Jag läser på rasten, hemma, innan jag ska sova så att det slutar med att jag tappar boken ner på golvet. Jag läser med andra ord varje stund som går. Just nu är det mycket chick-lit som roar och förgyller vardagen med hög igenkänningsfaktor. Alla utspelar sig i kretsar i Stockholmsmiljö bestående av kvinnor runt 30 år som är mitt uppe i karriären och har kärleksbekymmer men bra vänskapsband. Väldigt SATC alltså. Snart blir det nog något mera djupt och allvarsamt bokval för variationens skull. Det får inte bli för mycket av det goda. Då tröttnar jag.


Lovely - en sann bokmal

Medelhavsvärme

Nästa år tänker jag ta ut semster senare på sommaren. Det verkar som att värmen kommer allt senare för var år som går. Jag är verkligen mycket nöjd med min resa till Spanien och att vi fick värme och sol där i överdos. Vad hade jag gjort annars? Jag som är en sann sol- och värmedyrkare hade blivit galen och knäpp av att bara vara i Sverige ocg ta del av vårt ostadiga och opålitbara sommarväder. För regnskurar varannan timme som det var mina sista semesterdagar är inte vad jag kallar ett härligt sommarväder. Nu är det minsann hett ute när jag ska jobba. Så typiskt. men jag har ju en till resa att se fram emot så det går ingen nöd på mig.


Lovely - värme e gött 

Pojkar små

När Jen och jag var ute i fredags på en aw på Imperiet så invaderades stället av neandertalare. Eller så kan vi kalla dem män/små pojkar/töntar eller liknande. Allt efter tycke och smak helt enkelt. Det beror på hur känslig man är som kvinna och hur mycket energi  man känner för att lägga ner på ett gäng med dåligt uppförande.
Secnario: Jag och min väninna Jen sitter på en trevlig uteservering med helt normala människor som precis som vi vill ta något att förtära och dricka efter arbetsdagens slut. Vi får ett bra bord, vi blir inte störda av någon eller några runt omkring för alla är vuxna männiksor som kan bete sig bland andra vuxna och stör ingen. Så kommer ett gäng grabbar in på stället och tar så klart bordet bakom oss. Och så är det i gång......Det ska pratas högre och högre, det ska skrytas om diverse saker och det ska överröstas så att alla på stället har svårt at undgå dessa individer som skrålar i ett hörn. De beställer in helrör med groggvirke till ungefär som att det skulle vara något speciellt. Det är bara i Sverige som folk gör det för att skryta. I Europas övriga storstäder som London och Paris för att ge exempel där är det vanligt och inget som någon bryr sig om. Det är ju dessutom ett billigare alternativ att göra så än att var och en ska beställa sin egen drink. Nåväl, grabbarna börjar gå igenom de tjejer de på sista tiden påstår sig ha haft intimt umgänge med. Det är kommentarer om dessa tjejer till höger och vänster så man blir mållös. Nu hör jag inte längre vad Jen säger eftersom de gapar så högt och inte kan använda normal samtalston. Jag sitter närmast dem och hör allt. Det är helt otroligt. Jag trodde inte att grabbar i den åldern satt och gapade så högt om sitt mest intima privatliv så att typ alla på hela söder kan höra deras historier. Det är verkligen pinsamt och det är patetiskt. Små osäkra pojkar i en mans kropp. Det går inte i hop. Och det var ju inget att skryta om heller. Om hur den ena hade tjocka lår och den andra var norra Europas fulaste etc. Och så fortsatte det tills vi tröttnade och gick därifrån och lade in våra pengar i en annan lugn och skön bar i stället. 


Lovely - diggar verkligen inte neandertalare 


Livet på landet

Under hela lördagen och söndagen befann jag mig på landet hos min väninna M. Hon var gräsänka för tillfället och jag behövde lite lantluft så det blev en lyckad kombination. Spelade badminton i bikini och pysslade med deras söta lilla valp Kajsa. Jag blev desto mer sugen på att ha en egen liten hund så klart. Men det får vänta. Svårt att vara spontan och kunna dra i väg en helg på semester när man har hund. Det får väl bli när jag är pensionär. M skämde bort mig med god mat. Vi kollade på gamla foton och skrattade en del åt frisyrer och modet från förr. Nostalgi på högsta nivå med andra ord. En flaska rosé och en kista fylld med gamla foton blev till en fest på lördagskvällen. Det räcker så för att få en trevlig kväll med mycket skratt. I gott sällskap. Och nu ska jag verkligen inte klaga på värmen då det varit tropisk och fuktig hetta mest hela tiden.


Lovely - nostalgiker som få

Bondgårdsloppis

Det är inte var dag jag är på en loppis och speciellt inte på en bondgård. Detta blev så klart en ny upplevelse för mig då jag besökte en sådan tillsammans med M och hennes lilla valp Kajsa i helgen. Det var inte mycket till fynd vi gjorde men det kunde ju ha öppnats upp en värld full av skatter. Det är ju det man inte vet innan. Varken en loppis eller second hand inger några garantier i förskott. Det handlar om tur att hitta det man söker efter om det så är något ovanligt föremål eller något riktigt fynd till sjukt billigt pris. De hade fyllt en hel lada med små och stora saker och prylar med mera. Så hann vi precis hem till M:s trädgård innan det kom ett riktigt spöregn. Eftermiddagen spenderades på altanen. Bar M och jag och varsin bok.


Lovely - Ingen shoppoholic för helgen

Ordning och reda, pengar på freda

Detta käcka gamla talesätt stämmer ju verkligen den här veckan. I morgon är det löning igen och det känns mycket bra. Ja, det gör det ju alltid men speciellt när den kommer på en fredag. Då känns helgen lite speciell. Och detta är jag väl inte ensam om att tycka. Ska ut och äta och ta en drink imorrn efter jobbet med Jen och frågan är ju om det kommer finnas en endaste liten plats över till oss på något ställe. Med tanke på lönen, den utlovade värmen och massturism så lär vi inte bli ensamma i stan. Så sant, så sant. Men det löser sig. Som alla andra I-landsproblem.


Lovely - ser fram emot en trång plats på uteservering i solen 


Back to work

Nu är semestern slut och jag har återvänt till min arbetsplats. Vilket känns väldigt trevligt eftersom jag tyckte min semester var lyckad på många sätt och vis och jag har inget emot att börja jobba igen. Visst är det skönt atta vara ledig men det är kul att jobba också. Så resonerar en sann arbetsnarkoman. Javisst! Jag tycker jag hinner allt ändå på min fritid. Det finns tid och plats för allt bara man prioriterar rätt. Det blev ett kärt återseende på jobbet. Dock är det ju många som är lediga så det känns så klart annorlunda att inte alla är på plats. Men snart är det höst och allt blir som vanligt igen.


Lovely - gillar att jobba 

På g igen

Efter veckan i Spanien med långa lata dagar på stranden med kall Coronita så kan det behäövas lite motion igen. Tyvärr var ju inte vädret på topp när jag kom hem till kalla Sverige så då blev det inte många träningsrundor. Men nu är jag på g igen vilket är underbart. Kan inte leva normalt uatn mina träningsrundor på morgonen i den friska luften. Lite morgandagg i gräset, mer eller mindre folktomma områden och jag med min musik. Endast byggjobbarna är igång. Det byggs och byggs överallt. Kul att se hur alla nya lägenheter blir. Steg för steg så blir de klara.


Lovely - morgonpigg som få

Bonnebro

Kära återbesök, middag, frukost, fika, utgång, förfest, slappa framför TV:n, regn, regn igen, bussfärd, fick skjuts av pappa, familjemiddag. Ja, det blev det gamla vanliga. Luncher med vänner och häng med familjen. Lika trevligt och mysigt som vanligt. tänkte först släpa med träningskläderna för att köra några rundor med min hurtiga mor. Tur att jag inte gjorde det med tanke på hur stor plats de tar i resväskan och hur mycket det regnade. I stället fyllde jag packningen med ett gäng kläder som aldrig blev använda eftersom jag mest gled runt i en av mina systrars mysbyxor i familjevillan. Hängde där det första dygnet och bara hade det skönt. Sedan visade ag upp mig i civilisationen under helgen. Åkte buss hem. Blev bjuden på sprit av en bonne i flanellskjorta. Tackads så klart nej. Trodde han på allvar att jag skulle vara sugen på en klunk renat på en måndag eftermiddag? Tydligen.


Lovely - hemma igen  

Myskväll i Bonnebro

I går blev det en heldag i villan i Bonnebro. Jag bara slappade och surfade och läste hela dagen lång. Mycket nice. Det är skönt med sådana dagar i bland. Hittade ne jättebra sida www.donnabeauty.se där man kan shoppa smink och produkter och annat till superpriser. Det skillde en hel del från de vanliga butikerna tex Åhléns där det förvisso finns ett bra utbud men till häga priser. Nu ska jag shoppa alla mina lyxprodukter på denna sida istället. Skönt att slippa ta sig iväg också. Bara handla hemifrån när man själv vill. Kvällen avslutades med middag och mys. Halva familjen var på plats. God mat och mycket samtal och lite Tv på det. Tröttnade dock på Tv-tittandet och läste istället. Har precis börjat på en ny bok : Stella och Sebastian av Jenny Leeb. En typisk chick-lit i Sthlms miljö. Så där lite lagom mysig och skön att läsa.


Lovely - myser mest hela tiden

Mobbning och sånt

I Barcelona blev jag sjukt mobbad av mitt ressällskap på grund av en detalj som min dialekt. De har hakat upp sig på hur jag i bland uttalar bokstaven ö. Det är ok. Jag bjuder på de. Mina vänner är inte elaka, bara lite retsamma. Men jag är van vid detta. Att bli uppretad. Eftersom jag är så tacksam att reta för att jag så snabbt blir sur så får jag väl skylla mig själv.
Så här kan det gå till:

Malle tvingar mig att säga en mening. Den kan gå så här: " På söndagar gillar jag att dricka kaffe med mjölk och läsa böcker." Hon hittar på en mening och sedan ska jag säga den. Men oftast blir det så mycket garv emellan att det inte går så bra för mig att säga meningen. Det blir mer så här:

" På söndagar HAHAHHAHHAHAH ,  på söndagar gillarrrr HAHAHAHAHAH giii HAHAHA gillar jag att , att, att HAHAHHHAHAA dricka kaffe med mjöö HAHAHAHAHA." Och så fortsätter det så i all evighet tills jag inte orkar med mitt uppdrag längre utan börjar prata om annat. Jag måste liksom vara listig och komma ur det hela med ett nytt samtalsämne. Och det brukar gå bra. Faktiskt.


Lovely - dialektsmobbad

På bussen

Så sitter jag plötsligt på bussen till Bonnebro. Hade att välja på att i princip sitta ensam i Sthlm i helgen eller åka till hemstaden och umgås med familjen och vännerna där. Enkelt val. Ta en buss så klart. Lite segt är det allt. Jag föredrar ju tåget som är så mycket bekvämare. Men detta är ett helt ok alternativ så här mitt i veckan då det inte är fullsatt. Mobila bredbandet funkar galant. Bättre än hemma. Skönt att kunna blogga på bussen så lite tid försvinner från denna färd. Ser fram emot att få träffa alla och hälsa på bebbar, barn och besöka hus. Kanske lite uteliv också. Vem vet vad som händer?


Lovely - på g till Bonnebro

Ny härlig leksak

Jag har skaffat mig en ny leksak nämligen en sprillans färsk mobil. Efter två timmar inne på en av Telenors butiker blev allt klart med vad jag skulle ha för märke, modell och abonnemang för närmaste framtiden. En mycket kunnig och rolig säljare hjälpte mig och trots andra i butiken fick jag hållas med mitt babbel. Jag har ju som bekant fortfarande semester och inte vidare värst mycket att ta mig för om dagarna. Eftersom alla mina härliga vänner antingen befinner sig på resande fot eller på sina respektive arbetsplatser så är jag lite ensam om dagarna. Detta gör mig less eftersom jag är en rastlös själ som mest vill umgås i flock mest hela tiden. Därför blev jag lycklig över att någon ville förbarma sig över mig och tjata lite i ett par timmar. Fick en jättesöt mobilväska med på köpet. 





                                          



En rosa så klart. Mycket tjusig! Så nu ommer min fina nya mobil att förbli blank och fin utan repor. Like it! På kvällen blev det middag hemma hos Jempa. Alltid god mat och alltid lika trevligt sällskap. Hon kan sitt kök, Jempa.  


Lovely - mobilägarinnan

Något riktigt äckligt

Var ute på min pw och allt var frid och fröjd. Upptäckte tyvärr att på trottoaren låg det en död råtta. den var helt uppfläkt och tarmarna ringalde utanför djurkroppen. jag som är mycket tålig och tex inte har något problem med spindlar tycker däremot att råttor är det mest vidriga djuret i världen. Jag blev illamående av denna syn och kände hur frukosten nästan var på g upp i halsen igen. Huhhhh!!! Det är äckligt att se en råtta komma springandes men att se den död och blodig är så mycket värre. Ok, nu har jag skrivit av mig om detta och försöker att tänka på annat. Som tur är kan jag ta en annan väg och kommer så att göra den närmsta veckan i hopp om att någon tar bort det döda djuret.


Lovely - råttfobi it is

Thin flyttar hit

Snart är det dags för min kära vän Thin att anlända med sitt flyttlass till Den Kungliga Huvudstaden. Det är inte en dag förtidigt. Nu har hon på bara en veckas tid hittat både lya och jobb. Hur bra som helst! Hon har varit på g att lämna Bonnebro ett tag nu. Så nu ska det ske. Den stora flytten. Snart har alla mina vänner från födelsestaden konverterat till min stad. Av dem som kommer att flytta alltså. Några kommer ju så klart att bo kvar. de som redan etablerat sig med sambo/man och hus och barn. Men de andra. De är nu fåräknande. Det vill säga att jag väntar nu enbart på fröken S. Hon kommer antagligen nästa år. Det hoppas jag verkligen. Thin, du är välkommen!


Lovely - saknar Thin

En liten sorg

Kanske inte kan ta en rejäl pw i dag. Det blir nog en kortare variant eftersom jag är öm i ena benet efter en heldagsvandring runt i Barcelona i helgen. Tydligen kan träningsvärk/överansträngning även drabba mig. Trodde inte det. Aldrig haft ont på det här sättet förrut. Men, men. Vad göra? Jag behöver verkligen träna den här veckan. Inte för att vi var speciellt ohälsosamma under resan. Vi åt bra och varierad kost. Men det slank ju ner lite kall Coronita på stranden och lite rosé på kvällen så det blev några extra kalorier ändå.


Lovely - dags att träna igen

Las Ramblas

I centrala Barcelona finns den spanska motsvaigheten till vår Drottninggata. Nämligen Las Ramblas. Det är inte mycket att se där med andra ord. Mest en vallfärdande massa av turister, gatuartister som i och för sig är mycket duktiga, krims krams till försäljning och en del ficktjuvar. Jag höll hårt i min väska av modell liten. Hade bara med mig det absolut viktigaste. Just in case. Har ingen lust att ge alla värdesaker till en tjuv. Dyra uteserveringar med ointressant innehåll och folk från alla sidor av planeten Tellus. Däremot är det bra att ha denna långa gata som riktmärke. Vi gick ju tyvärr vilse ett par gånger eftersom vi just då inte hade någon karta att tillgå. Ramblan räddade oss genom att plötlist trona upp framför våra fötter. Och så kunde vi hitta fokus och komma rätt igen. Så man ska inte klaga på Ramblan. Den är bara väldigt turistisk och väldigt ospansk. Men bra att ha i bland.


Lovely - gå vilse är inte så kul

No, gracias!

Vi har spenderat myclet tid på playan. Kanske lika mycket tid som en hel arbetsvecka. Och det är avkopplande och underbart att slappa och ta det lugnt och jobba på en fin bränna. Däremot är det fruktansvärt tröttsamt att varje dag bli överröstad i sina egan samtal av en eller ibland flera samtidigt skrikande försäljare av alla de slag. Där ligger man i sin solstol och lyssnar till havets brus och njuter av den stekande solen och så kommer plötsligt ett:

- Hola, massage! Massage??Massage!!! Only 5 euro!!!!! Och så känner du hur en främmande människa tar på dej, börjar massera dina axlar. Tar sig friheten att slå sig ner på din solstol tätt intill dig för att ta kontakt och försöka sälja massage. Sedan kan personen helt plötsligt vara borta och kanske ligger ner och kurar i sanden för att gömma sig för polisen längre bort. Deras verksamhet har ju så klart inget tillstånd.

Detta fick man stå ut me i en veckas tid. Thailändskor som skriker på stranden. Och sedan de andra som säljer "Fanta, Cola, Agua, Water, Beer!!!!" . Suck! Detta saknar jag verkligen inte.


Lovely - skönt att slippa allt skrikande

Hemma i Sverigeland

Efter en mycket lyckad semester e jag åter på plats framför min lap i min älskade lght. Jag skriver älskade för att jag helt enkelt är kär i min lya och har varit det sedan jag var på visningen för mer än två år sedan. Här bor jag. Här trivs jag. Borta bra men hemma bäst är ett mycket träffande uttryck enligt mig. Jag använder det flitigt. För hur bra och lyckad en resa än blir så är det alltid skänt att komma hem till sitt igen. I alla fall för ett tag. Min egen säng och mitt badrum. Däremot är det väldigt tyst och lite ensamt. Eller snarare ovant att vara ensam efter att ha spenderat dygnets alla timmar under en vecka tillsammans med två vänner. Kylspåpet ekar tomt. Dags att fylla på lite proviant.  


Lovely - på plats igen

Gustavitos 2-års kalas

I går var det dags för kalas för Gustavito som fyllt 2 år. Av mig fick han klassiska barnböcker. Paketet lockade och G fick ett stort smajl över munnen. När paketet var öppnat så la han ifrån sig böckerna och sprang i väg för att leka med alla sina tjejkompisar. En hel drös med tjejer hade han på sitt kalas som passade upp på lille Gustavito. Det blev korvgrillning, pappa M:s hembakade bullar och jordgubbstårta. Ett klassiskt kalas med trevliga gäster och mycket gott att äta. Och Gustavito verkade nöjd. Dock var det som vanligt svårt att fotografera barnen. Jag beundrar barnfotografer. Hur gör de? Hur får de barnen att sitta stilla och titta åt rätt håll? Jag har ingen aning. Några fina bilder blev det alla fall. Även gruppbild på oss tjejkompisar i skaran. Och löfte från min sida att ordna nästa tjejträff. Jag har ju snackat om det ett tag nu att vi skulle få vara hemma hos mig när köket från helvetet är klart. Men eftersom det står väldigt stilla med köksarbetet så spelar det längre ingen roll. Köket har ju sin charm ändå. Jag menar någon kan knappast ha ett sådant kök som jag. Det är unikt i sig. Helt enkelt.


Lovely - tänk om man hade energi som en 2-åring

Sol i sinnet

Min första semestervecka började ju med en del regn och därav sura miner från mitt håll. Nu har det äntligen blivit bättre och väderguden verkar ha hört min bön om mycket sol och en klarblå himmel. Kunde faktiskt spendera en del tid stekandes i parken både fredag och lördag. Fantastiskt! Jag njuter av varje sekund i solen. Då kan jag drömma mig bort och tro att jag ligger på en vacker playa full av vit sand och blickar över ett hav med exotiska palmer runt omkring. Men en grön gräsmatta och svajande träd runt om och en bra solstol är heller inga större fel. Det funkar. Eftersom jag snart får se havet. Bara några timmar kvar. Alldeles bakom hörnet väntar solsemestern.


Lovely - det finns inget bättre än att lyssna till havets brus och somna in till en siesta

SATC-feber

Äntligen har jag sett filmen!! Bättre sent än aldrig eller...På grund av att premiären var på en så konstig dag som efter midsommar då jag fortfarande behann mig på landet så blev det inte av att jag såg den bland de första. Sedan har det varit svårt att få till en dag men nu äntligen gick allt enligt planerna. Jag och Lindis såg den i fredags och blev mycket nöjda båda två. Jag som inte gråter till filmer höll på att bryta ut i en syndaflod av tårar vid ett flertal tillfällen. Och jag vill leva i New York, jag vill ha Carries gaderob och jag vill skriva böcker. Jag vill, jag vill, jag vill! Men, men. Jag bor i Sveriges största stad, jag har en stor garderob även om jag inte så ofta tror det själv och jag skriver en blogg så det får väl räcka just nu. Jag ska lätt se filmen igen! Efterår gick vi till en bar och drack cosmos. Det va mycket gott men kändes väldigt 2003. Det va ju då jag hade min storhetstid vad det gäller den drinken. En trevlig kväll med en underbar väninna. Mycket mera än så kan man ju faktiskt inte begära.


Lovely - ett stort Carrie-fan

Drottninggatan

Det är sällan jag hänger på Drottninggatan inne i city här i Sthlm. Den norra delen är ok. Där går det faktiskt att vara och det finns tre bra ställen att fika/äta lunch på. Kanske till och med lite mysigt. Men den andra delen som vetter mot Gamla Stan är ju fruktansvärd. Det går inte att var där. Först och främst har vi det skabbiga och äckliga Sergels torg där alla knarkare och diverse andra skumma personer hänger. Man vågar ju knappt passera bland alla människor som är helt väck och verkar befinna sig på en annan planet. Sedan är det alla små skumma butiker med varierande innehåll som säljer kepsar med älgar och liknande krimskrams till överpriser för att tillgodase de horder med turister som passerar. Att det kan vara en så stor skillnad på en gatas olika delar. Det är verkligen som natt och dag. Nu är det ju så att jag inte har något behov av att befinna mig på Drottninggatan. Jag behöver verkligen inte gå dit. Och det tackar jag för. Synd att många turister missar alla fina och trevliga delar av innerstan just för att de kanske inte vet om dem. Det blir naturligt att gå längs det mest uppenbara shoppingstråket som alla andra väljer. Det står väl förmodligen i varje turistguide att det är där man shoppar.


Lovely - hoppar gärna över city överhuvudtaget

Många böner till solguden

Det ser lovande ut minsann. JKag tittar ut genom mitt vardagsrumsfönster och ser en klarblå himmel. Därav har jag inga svårigheter att ta mig upp tidigt trots ledig dag. Snälla solguden , ge mig värme och starka strålar! Jag vill bli brun och fräsch. Jag behöver en grundbränna inför playan i Spanien. Annars kommer jag väl bränna upp mig totalt trots hög solskyddsfaktor. Nu är det en träningsrunda som gäller och sedan förhoppningsvis några timmar i parken i min randiga solstol. Bra musik, en bra bok, solen och jag. Det är det enda jag krväver.


Lovely - nu är det minsann dags för solen att visa sig 

Semestertider

Börjar så smått att vänja mig vid att vara ledig och bara glida runt hela dagarna. Inledde semestern med en storstädning eftersom det ändå va förtaskigt väder. Känndes som en bra start på veckan. Sedan har det mest varit trevligt. Hänga runt med vänner och ta det lugnt och shoppa, fika och ta en drink och snacka en hel massa. Har faktiskt börjat packa lite. Nu är jag en resvan människa som inte packar i förtid men eftersom jag varit lite rastlös och dessutom är mycket ivrig att få komma iväg så har jag tjuvstartat lite. Det är ju så roligt att packa och känna att man är på g till resmålet. Det ska bli hur kul som helst! Kan liksom inte bli fel. Det spelar ingen roll i fall det regnar där då kan vi hänga ut på museum och sitta på en tapasbar och smutta på cava och ändå känna att det är semester. Nemas problemas.


Lovely - njuter av semestern

Knappast

Det finns ju en härlig film från 80-talet som heter "Vi hade alla fall tur med vädret". Den är helt underbart rolig och sjuk. Jag och min syrra har sett den typ alldeles för många gånger så VHS bandet till slut gick sönder. Det va innan DVDn:s tid. Dette är ju inte ett uttryck som jag kan använda nu under just min semester tyvärr. Jag har det mycket bra men inget bra väder. De i filmen har det tvärtom därav dess titel. Vad händer med vädret i detta land? Ska man behöva emigrera till sydligare breddgrader för att få bo i ett normalt klimat...Jag blir snart galen! Jag vill ha sol och värme inte regn och åska och regn igen. Knappst bra väder. Men tur att jag har roligt ändå. Sommaren har börjat mycket bra och jag är på g.


Lovely - jag har alla fall roligt