Min laptop och jag

Jag har ett gott förhållande till min laptop. Sedan jag köpte ny får den andre äldre varianten hålla sej på mattan. detta innebär att den helt enkelt e förpassad till mattan under mitt vardagsrumsbord tills Emmis tar över som ägare. Min nya lap e underbar och vacker. Den funkar som den ska och jag diggar den skarpt. Snygg desidn och mycket bra funktioner med allt "det senaste". Sedan kan jag inte riktigt redogöra för alla detaljer eftersom min lillebror D fick hjälpa mej att välja ut en lämplig modell på Internet. Och eftersom han känner mej så hittade han så klart en perfekt modell only for me. Tur att man har ett par personer i sin närhet som kan ge tips och råd och som jag kan ge tips och råd till också men inom mina områden som jag e expert på. Ge och ta.

Idag e det långt från höstväder. Himlen kunde inte bli blåare tror jag. Utsikten från mitt vardagsrumsfönster ser ut som ett rikigt idylliskt svenskt vykort med stora lummiga träd och frodiga buskar. Allt e mycket grönt - Sverigegrönt. Om det inte vore för att mitt trådlösa nätverk råkar ha en nyckel som måste låsas upp med en kod som varken jag eller mina bröder kommer ihåg så skulle jag kunna surfa på balkongen. Dock e sladden för kort så det går icke. Detta kan jag kalla dagens I-landsproblem: att jag e fast i min soffa och inte kan ta mej någonstans me datorn ifall jag vill surfa på nätet pga för kort sladd.....Men himlen e blå och jag e ledig och funderar på att bege mej till parken för en stunds solning. Skulle va trevligt med lite färg, det e ju trots allt sommar och jag vill inte va grå som på vintern men med sammanlagt 6 dagars solande under 2007 så kan man inte annat än va blek. Vädret har helt enkelt inte tillåtit min kropp någon färg annat än lite då och då vilket inte blir ngt vidare resultat.

Lovely - blek men mycket glad ändå


Lugg

Igår kom jag fram till ett beslut och idag skred jag till verket. Det handlar om mitt senast behandlade hjärnspöke: ja eller nej till lugg? Knallade in på min vanliga salong innan jobbet och frågade inte ens efter min frisör Herr B utan sa helt enkelt att jag ville klippa lugg. Det blev en mycket blonderad, trevlig och snäll man som fick ta sej an min kalufs. Han verkade aningen nervös och jag undrade ifall det berodde på okunskap kring att klippa lugg eller min bestämda personlighet som tog extra fart just idag. Lugg blev det och glad å nöjd e jag, dock lite ovan. Kollar mej hela tiden i första bästa spegel som råkar finnas i min väg för att se efter om detta me lugg verkligen e jag.

Hetaste samtalsämnet  på jobbet idag blev min lugg. Det slog nog alla tidigare rekord i år som semestrar (inför sommaren ett hett ämne, när man har semester och vad man skall göra) och sedan vädret på andra plats (allt om vädret vad det än är, "bra" som "dåligt".) Tror nog att det kommer att slå även kategorin "efter semestern" som innebär tjat om att semestrarna e slut för i år och vad alla gjort och ursäkter för om man bara varit hemma å slappat och orsaken till detta (för dem som inte vart utomlands eller liknande...).

Samtliga som reagerade på min nya frisyr, ja eller min lugg då för det e ju det enda jag ändrat allt annat e ju som vanligt, har skinit upp och kommit med trevliga kommentarer och förklarar hur snyggt det e med lugg på just mej. Man tackar och niger djupt! Kul att göra en liten förändring så här mitt i vardagen. Va lite crazy liksom.

Lovely - lugginnehavare

Vädertjat

Snart ska jag göra mej iordning och gå till jobbet. Jaha, tänker ni och vill inte läsa vidare pga ointressant inledande mening. Nejdå, mera har jag att ge. Får sådan skrivarlust när det regnar. Då känner jag mej avslappnad och det e ingen stress att känna att bara för att det e en gnutta sol (om det hade varit det alltså) så måste man ut och vara aktiv en hel dag. Helst hinna med så mycket som möjligt under denna soliga dag. För tänk hemska tanke ifall det inte blir mera sol för i år. Solen kanske aldrig någonsin återkommer med sina farliga cancerframkallande strålar. Ne, en solig dag skall helst tillbringas i ryggläge på lämpligt ställe och sedan ska det vara picnic i det gröna med hela gänget och sedan skall det grillas och festas och alla skall vara glada för man klagar inte när det e sol.

Jag diggar regn!Jag e även en soldyrkare. Det jag inte klarar av e allt tjat kring vädret som man speciellt under denna årstid får gapat i sina stackars sargade öron var dag. Överallt: på jobbet, när man åker kommunalt, av vänner o bekanta, av alla överallt. Men om man gillar en växlande värderlek då?Då klassas man av många som onormal. För i Sverige där ska man va lycklig på sommaren och bara le och glömma att det finns problem i världen. Eftersom "sommaren e kort och det mesta regnas bort" så ska man passa på när tillfälle ges till att pressa till en cancerbränna och umgås och framförallt leeeeeeeeeee. Jag föredrar hösten för då e det så vackert i naturen och allt e som vanligt dvs alla e tillbaka från sina semestrar och allt har sina normala öppettider igen. Det finns inget som heter "höststängt". Ingen tar semester under september eller oktober vanligtvis. Allt återgår till det gamla vanliga hederliga livet. Och framför allt: det e helt ok att sitta hemma i soffan och njuta av regnet och mörkret utanför, läsa en bok eller kolla på en bra film med eller utan sällskap och tända ljus i hela lägenheten. Detta kallar jag livskvalitet. Nu har vi ju fått en försmak av hösten eftersom det regnar o ruskar varannan dag men jag hade gärna väntat till då det e meningen att hösten skall infinna sej nämligen i september och oktober vilka e mina favvomånader. Då ska jag ha mina nyinköpta höstkläder och skor och stövlar och heltäckande strumpbyxor och njuta av en kopp varm choklad på ngt av mina smultronställen runt om i Sthlm. Kanske Chokladkoppen i Gamla stan eller Muggen på Götagatan. Mycket passande namn. Passande för en härlig höstmysardag. Myyys.

Lovely - mysisen

Beslutsångest Delux

Ni där ute i världen som känner att ni kan ta snabba beslut i små och stora frågor tacka er själva så mycket det bara går. Själv har jag problem med att snabbt bestämma mej vilket kan resultera i att jag missar ngt under tiden som går åt till att dividera med mej själv enligt följande: på eller av? ska jag klippa lugg eller ska jag spara ut håret? Ska jag åka till Thailand eller Vietnam i vinter? Ska jag.....etc etc etc. Så kan det fortsätta i all oändlighet in absurdum. Whatever. Vad ska jag göra? Har en egen teori om att detta syndrom e medfött  helt enkelt  och då går det ju inte att göra mycket åt. Eller? Även kring detta funderar jag fram o tillbaka. Får inga svar av mej själv naturligtvis. Att lida av stark beslutsångest e inte alltid av ondo då det ofta ger utdelning i väl grundade beslut. Vilket ofta kan vara bra istället för att impulsivt rusa iväg efter en alltför kort tankestund o därefter utföra en handling som man sedan ångrar. 

Listor brukar funka bra, alltså att skriva upp för- och nackdelar i två spalter för att sedan utvärdera vilken sida som vinner. Då gäller det att därefter  verkligen gå efter resultatet också annars så faller hela idén. En sak jag kommit fram till idag e att jag ska klippa lugg. Har inte behövt skriva ngn lista för att ändra frisyr e inte en världslig sak som att tex byta jobb eller liknande. Dessa vägval i livet då man står i korsningen och inte vet om man skall ta till höger eller vänster tycks komma allt oftare så här i mogen ålder. Och det gäller allt allvarligare saker eller snarare allvarliga I-landsproblem då. Det finns ju olika kategorier av I-landsproblem. Det finns de som handlar om saker som i vår egocentriska västvärld anses som allvarliga eller mer seriösa som tidigare exempel om att byta jobb. Ska jag eller inte? Eller vilken stadsdel skall jag köpa bostadsrätt i? Sedan e det de mera oseriösa I-landsproblemen såsom : frisyr eller ska jag ha klänning eller jeans på jobbet idag? Tänk så mycket tid vi lägger ner på våra I-landsproblem som vi skulle kunna lägga på viktigare saker. Eller e det verkligen så att vi slösar vår tid? I jämförelse med vad? Alla har vi ju faktiskt rätt att göra våra val här i livet och sedan om de e bra eller dåliga beror mycket på vem som skall bedömma dem.

Själv har jag bestämt mej för lugg. Och när jag väl bestämt mej för ngt så vill jag att det helst skall vara gjort på sekunden eller gärna dagen innan. Alltså dagen som för länge sedan passerat o aldrig kommer åter. Ska ringa min frisör imorgon. Vill ha min nya frisyr till helgen då jag skall ut och svinga en bägare eller två i sommarnatten i goda vänners lag.

Lovely - den stä'ndigt tänkande människan

Söndag i soffan

Då internet inte velat fungera på ett korrekt sätt utan mest strulat den senaste veckan så har det blivit lite för lite bloggande och annat som jag normalvis sköter var dag. Idag behagar dock internet att uppföra sej så jag tackar och bugar och passar på att utföra ett å annat som jag skulle fått gjort under veckan som i vanlig rasande fart försvunnit på märkligt sätt. Detta fenomen verkar ständigt pågå då det känns som att en dag e som en timme, en vecka som en dag och en månad som en vecka. Denna uppfattning delar jag med många andra och jag har kommit fram till att det har med åldern att göra. Eller snarare så e det ett vetenskapligt belägg jag lärt mej från en föreläsning i psykologi på Uni.

Nu sitter jag här i min soffa som efter nyplacering i vardagsrummet enligt feng shuiiga regler känns så mycket mer inbjudande och härligt mysig som aldrig förr. Den riktigt breder ut sej med all sin mjukhet och välkommnar mej att sitta ner för en stund. En riktigt mysig myssoffa. Här vill jag stanna. Länge. Dock skriker min mage av hunger och kylskåpet gapar tyvärr tomt så mitt projekt härnäst blir till att ta mej till Konsum för att inhandla proviant. I-landsproblem som drabbat mej idag e det besvärliga beslutet att ta ifall jag skall köpa kravmärkta lantchips eller glass att ha till kvällens mys. Hmm, ja vad vill jag ha egentligen? Skulel föredra trevligt sällskap framför snacks men i brist på detta så får det duga med snacksalternativet. Bäst att bege sej till de bakfullas tillhåll en söndagseftermiddag som denna: Konsum alltså.

Lovely - mysbloggaren

Vinterviken i all sin glans

Gårdagen tillbringades i härliga och underbara Vinterviken som är ett av mina smultronställen här i Sthlmstrakten. Pling va tidigt på plats för att inta bästa läge på bryggan så vi fick första parkett precis ovanför vattenytan. Emmis och jag anlände med packning för en dag i gassande sol vilket  väderguden bjöd på denna lediga lördag. Det blev tjejsnack, läsning av senaste kändisskvaller som fanns att tillgå i Aftonbladet och tillhörande bilaga. En avstickare till fiket i närheten för inköp av gigantisk takeawaykaffe gav resultat i ett antal fläckar på min innan kritvita kjol. Varför jag alltid skall hälla upp så mycket kaffe och så onödigt mycket mjölk i dessa veka pappersmuggar e för mej en olöst gåta som aldrig kommer att lösas troligtvis. Typ. Pling påstår att jag e girig och vill ha så mycket som möjligt för pengarna. Jag hävdar att beteendet beror på min vanligt förekommande tankspriddhet som gör att jag tappar koncentrationen på mängden kaffe som hälles upp.

Många timmar senare och mycket spanande på badpojkar och annat beslutades att middag skulle intas hemma hos Pling som redogjort för sitt förråd av alkoholhaltiga drycker vilket av oss alla festsugna brudar lät som en högst intressant företeelse. Kvällen blev en mycket trevlig tillställning med min egenkomponerade veggielasagne med färska plattor, de alkoholhaltiga dryckerna och vårt ständigt förekommande kvinnliga pladder. Ett besök på Debasers uteservering satt fint, speciellt me tanke på att vi anlände sent men av vakten fick den goda nyheten att de nu ändrat öppettiden till 03 vilket inte kunde komma mera lägligt just denna natt/tidiga morgon.

Lovely - diggar smultronställen

Besök av Thin

Har haft Bonnebrobesök minsann. Hela två dygn med en entusiastisk Thin och fulla av ideér och inspiration som jag alltid får me på köpet när jag umgås med henne. Vi började med ett trevligt besök på mitt kära Café Tabac i Gamla Stan som jag brukar hänga ut på med disverse vänner. Detta aställe påminner mej mycket om Paris då både inredning och atmosfär e densamma. På deras lilla uteservering på trottoaren trängs ngra bord med stolar i rotting precis som i kärlekens stad. Man sitter på rad och umgås alltså sida vid sida istället för i sluten grupp kring ett bord som på de flesta andra ställen i detta land. Detta ger en känsla av gemenskap och öppenhet inför cafégrannen. Dessutom får man automatiskt en helt annan överblick gällande kringliggande area såsom gatulivet och människorna runt omkring. Det blev som vanligt en delikat veggietoast och ett glas vitt. Mycket god föda och mycket gott sällskap. 

Resten av kvällen tillbringades hemma i min lght och Feng shui stod på dagordningen. Thin e mer eller mindre expert på detta område så hon satte genast igång att konsultera mitt hem och även mej själv. Bombarderad av frågor och flera timmar av ommöblering senare var vi mycket nöjda med resultatet och jag kunde känna det rätta energiflödet i min lya. Upptäkten av att möblerna fått sin rätta plats och att tex soffan kändes mycket större o inbjudande  gjorde mej upprymd och på gott humör då vi stupade i säng alldeles för sent.

Lovely - som en ny människa i sin egna bostad

En dag full av verklighet

Så nu sitter jag här efter en alldeles vanlig arbetsdag och skriver en liten rad eller två. Jag har nu berättat för alla på jobbet om min semester. Om vad jag gjort och vad jag inte gjort. Om varför jag inte e brun (det blev tre dagars solande i parken pga dåligt väder). Om varför jag inte vart på en utlandsresa (jag har redan varit på två i år och jag e inte miljonär så det blev inget denna gång). Om varför jag "bara" var borta i nästan tre veckor (jag tycker om att sprida ut min semester så att man har ngt att se fram emot). Om varför mestadels befunnit mej i Sthlm (för att jag kände för det o behövde slappa mycket i min egen stad). 

Allt var sej likt och jag som trodde att ngt skulle va annorlunda hade helt fel. Så kan det va. Fick ont i vaderna eftersom jag inte stått o gått så mycket under en intensiv tidsperiod, typ flera timmar, på min semester. Och nu e jag tillbaka i butiksvärlden så det e bara att vänja sej vid ömma ben. Det va mycket trevligt att återse alla kära arbetskamrater och jag fick en känsla av att det va ömsesidigt. Efter en nyttig middag bestående av grönsaker,  rökt lax o stekt hallumi och ett  avsnitt av Lyxfällan till dessert så känner jag mej redo för min säng och en stunds Camilla Läckberg-läsning. Måste ju hänga me i svängarna på Pockettoppen och har därför köpt hennes debutdeckare och hoppas att den håller vad den utlovar nämligen : spänning.

Lovely - en läsarprinsessa 

Tillbaka till verkligheten

Jaha, ett par timmar kvar a frihet då. Vädret e ju inte mycket att ha så det kommer jag inte att sakna när jag e instängd i min bunker (läs: min arbetsplats). Har tagit fram nyckeln till mitt skåp och "bojan" (läs:passerkort) så att jag inte glömmer dem. Vore ju jobbigt om jag inte kunde arbeta idag pga att jag inte kommer in genom dörren. Öhhhh......Ungefär som att det tricket skulle funka. Ska faktiskt ta mej till min arbetsplats lite tidigare än vad jag behöver för lite uppdatering om vad som hänt de senaste 2 1/2 veckorna. Säkert en massa intressanta händelser eller någon ny personal/någon som slutat. Eftersom jag jobbar på ett ställe som ständigt står under förändring milt uttyckt så lovar jag er läsare att jag har en del att ta igen. 

Nu måste jag alltså ta en lång titt i garderoben o fundera ut en passande klädsel. Tycker som vanligt att där bara hänger skräp men något måste ju gå att använda. 

Jag får en mjukstart på jobbet och skall jobba hela 3 dagar för att sedan va ledig 2 och sedan kommer eldprovet : 7 dagar. Hmmm.....Det e ju bra att det liksom trappas upp stegvis istället för en hård start. Nu åter det som att jag vart borta ifrån arbetsmarknanden i flera månader o så e inte fallet men det e känslan för mej. Dessa veckor i frihet började bli en vana för mej, en vana som nu skall brytas och vänjas av vid. Kan jämföras med att ge upp en last tex : att sluta me godis (vilket jag har gjort!!!!grattis till mej :), ändra sin kost eller liknande. 

Dags nu att dyka in i garderoben så att jag inte kommer försent.

Ciao!

Lovely - blivande arbetsnarkomanen 

Sista dagen

Jaha, sista dagen på semestern....Och vad står på agendan denna dag då? Jo, ett 1-års kalas för Gustavito och ett sista penseldrag i hallen. Sedan e semestern över för denna gång och jag vet inte när nästa period kommer att bli....Men gissar att så e det väl för alla. Hoppas på att Annika och hennes R byter stad så att jag får ett nytt resmål att se fram emot :) fast allra helst vill jag så klart att de flyttar hit till Sthlm, till min stad. Det hade vart det bästa.

Ser fram emot hösten. Det e min absoluta favvoårstid.Varför? Jo, för då e det alltid ngt nytt o spännande som händer på någon front. När jag pluggade så nalkades ny terminmeny klass och ibland nytt ämne. Nu kanske en kvällkurs kommer på mitt schema, får svar om en månad. Kommer att nervöst öppna kuvertet för att sedan slita ut pappret och läsa dess innehåll. Tror att svaret kommer att va positivt, till min fördel. Det kan även hända att jag byter inriktning när det gäller jobb också men det vet jag dessvärre inte nu så jag ber om att få återkomma. Som sagt jag ser fram emot september då ngt stort kommer att hända...Tro mej det e bara ngt jag vet och inget jag har konkreta bevis för. Men jag brukar däremot känna på mej ett å annat som sedan visar sej stämma galant. Så därför litar jag helt o fullt till magkänslan. Hur känns den? Den bara finns där.

Lovely - en tjej me magkänsla

En helg bara

Nu e det bara en helg kvar av min sköna semester. Allt som skulle ha gjorts har blivit av o jag har hunnit träffa många vänner så jag ger helt enkelt 4L till min semester i betyg. Alltså 4 Lovely på en skala 1-5. För det hade vart en fullpoängare ifall en utlandsresa ingått också. Men me tanke på att jag nyligen varit på två resor så får det vara bra ändå. Har faktiskt lite restankar på g med mina "Tjejerna Grus". Vi spånar på lite ideér för nästa år o då redan under vårkanten. Jag säger : tjejresa, Sex and the city -guidetur via buss, drinkar, shopping och barhäng. Jag säger : New York!!! Måste ju erkänna att jag aldrig vart där i hela mitt liv vilket nästan e lika me att skämmas. Men självklart skall jag dit. Och det blir nog fler gånger kan jag tro. Har hört så mycket gott om denna stad så alla kan inte ha fel. Måste dit och se med egna ögon. Och bästa tiden för en storstadssemester anser jag vara våren (och många andra me mej så därför gäller de att va snabb me bokning om man inte vill betala en fömögenhet för biljetten eller hamna på skabbhotell.). Går ju inte direkt att flyga me RyanAir till USA. Men usch, vilken mardröm det skulle va! Sitta inklämd i ett miniplan så länge.....Resgalen som jag e vill jag ju alltid ha en resa bokad så jag har något att se fram emot så ska nog kolla upp biljetter lite på skoj idag och se vad som finns.

Tjing tjing!

Lovely - ressugen igen  

Lyx

Nu e det allena tre dagar kvar till min semester e slut. Buhhhhh!!!! (gråter en skvätt). Det har varit en sann lyx att kunna "ta dagen som den kommer" som det så käckt heter. Ett ganska uttjatat och nött svennebegrepp enligt mej. Klockan e snart lunch o jag drar fortfarande runt i nattlinne och morgonrock. Det e så galet skönt och ger en frihetskänsla att leva på länge. Myyyysssss. Idag blir det lite ditt och datt som alltid på mina lediga dagar/semsterdagar. Lite av varje står på mina illgula postitlappar som jag e helt beroende av och som sitter lite varstans såsom på mitt ärvda morfarsskrivbord från tidigt 1900-tal till att även befinna sej i innerfacket på den handväska jag senast använde. Vädret e mulet men det spelar igen roll för jag vill hellre softa inne idag än att pressa i parken så det passar mej alldeles utmärkt. Har precis läst klart en pocket och nu ska jag börja på nästa. Kan inte bli bättre en dag som denna.

Lovely - livsnjutaren  

En riktig sommardag i Sthlm

Nu börjar min semester lida mot sitt slut och jag har en lätt analkande känsla av ångest för att gå tillbaka till jobbet. Men det e inte mycket att göra åt. En arbetsnarkoman som jag finner sej lätt till rätta igen efter en dag eller två. Och vips! så har jag glömt bort hur skönt det e me semester och vill inget hellre än att jobba. Eller....öhhhh....kanske inte. Typ.

Hela eftermiddagen avnjöts i goda vänners lag med ngra kalla bärsa i den till en början stekande solen. Plats: Mosebacke. Detta underbara och obligatoriska ställe så här års med sin fina utsikt mor vattnet o roliga blandning av folk. En salig blandning av människor i olika åldrar, färger, stilar och med olika yrken och bakgrunder trängs om vartannat på en något sånär stor yta men som frammåt tidig afton upplevs som minimal när alla skall beställa sina drycker i baren och samtidigt trängas i Bajamajakön och försöka komma över det bästa bordet med rätt antal stolar till. Vi va hela sju babes runt ett plastbord som första delen av kvällen befann sej i solen men sedan blev det bistert kallt vilket avläste sej lätt i min yviga ståpäls på armar och ben. Eller ja alla fall på armarna då benen för
tillfället e alldeles nyrakade. Några bärsa senare vandrade var o en hem till sitt och här sitter jag nu lite slirig o skriver o e mycket nöjd me denna dag.

Lovely - diggar gött sällskap

PS: Jag vill gratta kära Pling ännu en gång till hennes nya jobb!! Grattis gumman, för det e du värd. DS:

Frulle

Finns det något bättre när det kommer till födointag än frukost? Frulle, breakfast, frukost....Kärt barn har många namn som sagt. Njuter av det. Har precis vart o köpt en färsk croissant. Dock inte en äkta från Paris utan en simpel, men naggande god, från Konsum. Till detta blir det så klart en stor kopp (eller glas snarare) kaffe me mjölk och ngra riktigt svenska tillbehör: fil me musli och hembakat hälsobröd.

Efter målningen igår kan jag behöva extra mycket energi. Jag som lider av lågt blodtryck och även en gnutta järnbrist blir lätt yr på högre höjd och gårdagen var inget undantag då jag tvingades upp på en hög pall för att nå uppåt väggarna. Högt i tak e förvisso underbart vackert o ger en bra rymd till ett rum men det e inte att föredra när man själv skall ställa sej och måla dessa höga väggar. Fick både svindel och ångestattack av att balansera med roller och pensel. Försökte förmå mej själv att inte titta ner för mycket men det hjälpte föga. Dock blev resultatet över förväntan bra o det ända som nu kavarstår e området närmast taket som jag trots pall inte når. Någon som har en hög stege att låna ut?

Lovely - kan själv för det mesta

Lovely, den perfekta hemmafrun?

Igår och början av denna dag har jag agerat hemmafru. Ja, eller hemmafru i mitt eget hem utan äkta man alltså. Alla fönster e välputsade och skinande blanka. Man ser helt enkelt den yttre världen i ett nytt perspektiv. Träden och buskarna uatanför har fått en klarare ton och allt känns så, så....rent och fräscht. Det känns inte som att jag har fönster längre utan snarare speglar innanför förnsterkarmarna. Känner mej nästan iakttagen. Detta gav mej lite mera press att skaffa persienner så att grannarna inta behöver se allt som försigår i mitt vardagsrum. Inte för att det e mycket att se förrutan jag som bloggar vid mitt gamla skrivbord ärvt efter morfar eller mej städandes, eller mej drickandes vin me mina tjejpolare. Typ. 

Mitt andra husmoderliga projekt blev att plantera om mina stackars pelargonier på balkongen. De som i inköpsögonblicket va frodiga o härligt lovelyrosa blev med tiden både övervattande och trista o helt förstörda. Nu har de fått ny ekologisk jord och nyinköpta krukor från Konsum så de skall nog trivas mycket bättre i min ägo från och med nu. Tittade ut på dem idag det första jag gjorde efter att jag vaknat från min härliga prinsessömn och de såg faktiskt ut att har det bra på balkongen. Nu återstår hallen....Detta e projektet som helt enkelt måste bli kalrt innan denna semester e över. Jag har kommit så långt att jag städat undan allt, inhandlat färg etc så nu e det bara att sätta fart. Mitt mål e att bli klar innan imorgon kväll då Sally kommer över för en middag. Känns som ett realistiskt mål. Jag måste ha en deadline inom mycket snar framtid för mina olika projekt annars blir det inget av det hela. Sån e jag!

Lovely - för tillfället hemmafru till sej själv  

En avstressande semester

En vecka återstår av min härliga semester. För första gången under denna period så har jag kunnat pressa i parken här i mitt hood. Varför jag inte kunnat göra detta tidigare beror helt enkelt på att vädret inte tillåtit denna fantastiska aktivitet. Idag njöt jag: i min randiga solstol med en pocket i näven o en vattenflaska bredvid. Då jag anlände till parken o skulle inta plats såg jag att en annan tjej var iklädd exakt samma bikini som mej så den plats jag till en början tyckte va fantastiskt bra kändes inte längre som så angelägen. Jag stegade därför vidare till den del av parken som verkar va VIP för barnfamiljer boendes i omnäjd. Där fick jag hålla till och jag kan säga som så att nästa gång, förhoppningsvis i morgon, tänker jag inta den del av parken där de barnlösa håller till så jag slipper barnskrik, barnspring runt min solstol och föräldrar som irriterat gruffar på varandra för att de har olika uppfattning gällande deras barns glassätande.

Lovely - vill ha lugn o ro i parken