No, gracias!

Vi har spenderat myclet tid på playan. Kanske lika mycket tid som en hel arbetsvecka. Och det är avkopplande och underbart att slappa och ta det lugnt och jobba på en fin bränna. Däremot är det fruktansvärt tröttsamt att varje dag bli överröstad i sina egan samtal av en eller ibland flera samtidigt skrikande försäljare av alla de slag. Där ligger man i sin solstol och lyssnar till havets brus och njuter av den stekande solen och så kommer plötsligt ett:

- Hola, massage! Massage??Massage!!! Only 5 euro!!!!! Och så känner du hur en främmande människa tar på dej, börjar massera dina axlar. Tar sig friheten att slå sig ner på din solstol tätt intill dig för att ta kontakt och försöka sälja massage. Sedan kan personen helt plötsligt vara borta och kanske ligger ner och kurar i sanden för att gömma sig för polisen längre bort. Deras verksamhet har ju så klart inget tillstånd.

Detta fick man stå ut me i en veckas tid. Thailändskor som skriker på stranden. Och sedan de andra som säljer "Fanta, Cola, Agua, Water, Beer!!!!" . Suck! Detta saknar jag verkligen inte.


Lovely - skönt att slippa allt skrikande

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback