I know a place

Så var det dags igen för ännu ett partaj kallat I know a place som går av stapeln var tredje månad circus. Bakom idén om en privatfest ute på lokal där gästerna enbart kommer in genom att bli inbjuden alternativt komma som gäst till inbjuden står ett gäng killar från Bonnebro/Umeå för. De har nu hållt i dessa fester under x antal år varav Lovely åtminstone 8 ggr besökt dessa, minglat runt, dansat och haft allmänt trevligt. Denna gång blev vapendragarna syrran och Selma. De tre musketörerna.

                   image35


Först blev det en snabb pastamiddag me vin hemma hos mej. Därefter va det mingel och uppsamling på Snaps trevliga innergård där det tyvärr va iskallt så alla tappra gäster trängdes under ett o samma tak där infravärmen befann sej. Nästa anhalt blev Metró vidare upp på Götgatan alltså. Där festades det vidare natten lång tills stället stängde vid 02...trots att det enligt inbjudan skulle hålla igång ytterligare en timme. Men tji fick vi och lunkade snopna ut på gatan för att hitta taxi samtidigt som alla andra som också vällde ut ur lokalen samtidigt. Det blev dock en lyckad kväll me mycket skratt och mingel bland en del välbekanta ansikten. Dock glömde Lovely bort att dansa....vilket va mycket märkligt så klart eftersom Lovely ofta e en dansant person.

                      image36

Bra musik va det, mestadels house. Olika DJ:s stod för den biten o det gjorde de bra. En lyckasd kväll med ett lite snopet avslut kan man väl sammanfatta det hela. Men borta bra hemma bäst. Efter en intressant taxiresa hem va det gött att lägga sej i sängen för ett antal timmars skönhetssömn.


                      image37
Idag har det enbart vart slacking på tapeten. Vi ordnade vår egna lilla festival på balkongen med solstolar och i bakgrunden Bob Marley och Manu Chaus ljuva stämmor från högtalarna. Där låg vi o solade o snackade skit om allt o ingenting. Den enda förflyttningen ut i civilisationen blev ett besök på lokala pizzerian där flottig mat intogs. Nu har mina älskade besökare åkt tillbaka till Bonnebro och här e jag ensam. Dags för att sova säng och förbereda sej för en ny arbetsvecka.

Lovely - balkongdiggare

Kommentarer
Postat av: S

Men ååå..vi som hade det så rart...såå rart../S

Postat av: Josefin

intressant taxiresa hem? kan du inte förklara närmare... :)

2007-05-17 @ 18:40:19
Postat av: Lovely

Ja en person i vårt sällskap (inte jag) mådde illa och kräktes i sin handväska...Hon skötte det riktigt snyggt:) Taximannen såg orolig ut men verkade tycka att det va ok.

L

2007-05-17 @ 20:45:28
Postat av: L

Förresten, e det Josefine Z? har hört rykten om en stundande fest den 2 juni.Stämmer det?

Kram L

2007-05-17 @ 20:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback