Fiasko

Igår va det dags för tjejmys igen. Vi hängde ut i Emmis ex takvåning i en mycke skön soffa. Som vanligt fanns inga direktiv för kvällen utan alla kom som de va och köpte me det som kändes för. Det e det som e så trevligt me våra tjejkvällar : inget strukturerat bara att hänga å umgås som vi e. Jag sa innan att vi kan ju kolla på schlagern me djup ironi om vi inte ar annat att kolla på eller inte känner för att leka charader. Så blev det också. Tyvärr kanske man skall tillägga. Vilket fiasko! Jag har lovat mej själv att aldrig mera se denna freakshow som kallas Eurovision Songcontest. Finlands bidrag va ok. Resten ren skit. Pinsamt! The Ark va ju faktiskt bäst men hade ju ingen chans. Vilket inte e så konstigt me tanke på hur länderna röstar. Alla håller ju ihop: baltländerna i sin grupp och forna öststaterna i sin grupp. Så va det minsann inte när man va liten och detta va årets höjdpunkt när det gäller underhållning på TV. Då va det en trevlig och bra tävling. Minsann. Vad har hänt nu då? Se bara på vilket spektakel detta förvandlats till.

Ok, nog om detta. Kvällen va trevlig för det. Var dock sjukt trött efter fredagens spontana utgång me M och några fler. Vi skulle ju "bara-ta-en-endaste-öl" som det så käckt heter. Och så blir det ju sällan. Hmm...typ aldrig. Vi hängde på låset till Indigo vid 17 för att få bästa bordet i väntan på de andra som skulle dyka upp. Sedan blev det en visit på Ljunggrens och där va Lovely kvar tills de stängde vid typ 01. Träffade på en bekant som jag hängde runt me och det slutade me att alla drog hem utom vi och sedan blev jag bjuden på en apertif hemma hos K. Natten spenderades i K:s kök me rödvin och diskussion kring ditt o datt. Så det kan bli. Älskar spontana kvällar! Somnade glatt i K:s säng och sov gott halva dagen. Alla mian planer för lördagens dagstimmar spolierades men en trevlig fredag hade jag så det spelar ingen roll. Nu e det plötsligt söndag och imorrn stundar en ny vecka.

Lovely - diggar inte fiaskon

Kommentarer
Postat av: Mattias

Måste säga att t o m Serbien var bättre än The Ark! fanns inget i deras sång inte en en refräng! tyvärr! Dom skämde ut sverige!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback